Logo Aetrex

De revolutionaire 3D voetscanner van Aetrex:

Het Amerikaanse bedrijf Aetrex is wereldleider op het gebied van voet scanner technologie. Ze zijn meer dan 15 jaar bezig geweest met orthopedisten, wiskundig ingenieurs en programmeurs over de gehele wereld om de Albert voetscanner te ontwikkelen.

Met 18 digitale camera's, 960 infrarood LED's en receptoren en meer dan 5.000 vergulde sensoren biedt Albert de meest geavanceerde, interactieve, in-store scanervaring tot nu toe.

Atrex 1

Het gepatenteerde systeem word winkel bij PAST schoenen in de winkel  als één van de eerste in Nederland geintroduceerd en geeft jou een uniek inzicht over de huidige en toekomstige problematiek bij het lopen.

Het baanbrekende besturingssysteem van Albert geeft drie-dimensionale informatie over:

*Lengte van teen naar hiel

*Breedte van de botjes in de middenvoet

*Hoogte van de voetboog

*Dieptepunt van de voetboog

*Omtrek van de voet

*Drukverdeling van de voet

*Algemene statistieken m.b.t. drukverdeling

Atrex 2

Alle kanten van de voet laat Albert zien en hij kan ook nog eens in zoemen op de probleemgebieden. Als je erop gaat staan waan je je een ruimtevaarder die gaat opstijgen. Alle lampjes van de roterende scanner die om je voet(en) flikkeren geven aan dat alle informatie wordt opgeslagen.

Doordat Albert jouw gegevens vergelijkt met de algemene statistieken, krijg je zelf inzage hoe de optimale uitlijning van het hielbeen kan worden bereikt. Als prettige bijkomstigheid is de Aetrex technologie gekoppeld aan een adviesgedeelte over comfortabele bijpassende Lynco voetbedden. Ie ook in de winkel  getoond kunnen worden, hoe de originele voetstand kan worden verbeterd met een toevoeging van een Lynco voetbed.

Eigenschappen van de Lynco voetbedden:

 

*Ondersteuning van de hielpartij

*Demping van de voorvoet

*Ondersteuning van de doorgezakte voetboog

*Mocht de voetproblematiek dusdanig zijn dat je meer specialistische zorg nodig hebt, dan behoort *een verwijzing naar een podotherapeut of orthopedisch maatnemer tot de mogelijkheden.

 

linco zolen

 

De informatie die Albert verzamelt, kan op verzoek gemakkelijk naar het gewenste emailadres worden gestuurd, zodat de resultaten ook aan derden getoond kan worden.

De 3D voetenscan bij PAST schoenen is gratis en kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 18.00 uur. Adres: Hoofdstraat 14, 5961EZ, Horst.

Afspaak maken voor een 3D scan van uw voeten:

U mag natuurlijk ook een afspraak maken voor een 3D scan (voetencheck). 

Dit kan telefonisch tijdens de openningstijden op het volgende nummer 077-3970197, mocht u ons niet aan de lijn krijgen kunt u ook een mailtje sturen naar info@ppastschoenen.nl

Openningstijden:

  • Maandag          13:00 - 18:00
  • Dinsdag             09.30 - 18.00
  • Woensdag         09.30 - 18.00
  • Donderdag         09.30 - 18.00
  • Vrijdag                09.30 - 20.00
  • Zaterdag             09.30 - 17.00
  • Koopzondag*      13.00 - 17.00

* Iedere laatste zondag van de maand KOOPZONDAG