Aetrex 1305 steunzool dun dames

Deze Aetrex 1305 Thinsoles Orthesen zijn ontworpen om maximaal comfort en ondersteuning te bieden in schoeiselstijlen die weinig of geen verwijderbare diepte bieden. Deze orthese heeft een zachte bovenlaag van microvezel en onze kenmerkende Aetrex steunzool om uw lichaam biomechanisch uit te lijnen en veelvoorkomende voetpijn zoals plantaire fasciitis, boogpijn en metatarsalgie te helpen voorkomen.

Materiaal bovenklep: zachte microvezel
Performance Base: AeroCell polyurethaan voor hoge energieteruggave
Dikte binnenzool: .082"
Aanbevolen voor: Personen met schoenen die weinig of geen verwijderbare diepte hebben
Ideaal voor: geklede schoenen, schoenen zonder uitneembaar voetbed of met smalle tenen
Vanaf € 49,95

1305 Steunzool dun dames

Beschikbaarheid: Op voorraad
Bestelnummer:
1305 Lady
Referentie:
004080
Kleur:
Grijs

Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen (indien besteld voor 16:00 uur) door PostNL bij uw thuis geleverd. 

U kunt er ook voor kiezen de bestelling af te halen in onze winkel te Horst.

Verzendkosten:

Voor alle bestellingen rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van €6,95

Bezorgen in België, Frankrijk en spanje wordt de bezorging door een partnerbedrijf van PostNL uitgevoerd, we rekenen €10,- extra voor bezorging.

Mocht het online gekochte artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u het tot 14 dagen na afleverdatum retour sturen. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen in de originele doos met etiketten. U kunt uw pakket bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven om retour te zenden. Of u brengt de artikelen retour in onze winkel op het adres Hoofdstraat 14, 5961EZ Horst.

Bij afgifte van uw pakket ontvangt u daarvan een bewijs, zorg ervoor dat u dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Risico en kosten van een retourzending zijn altijd voor uw eigen rekening.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.

Voor deze producten is er geen maattabel beschikbaar.

ADVIES

Alleen de beste merken hebben wij voor u geselecteerd. Wanneer u een bezoek brengt aan onze winkel omdat u een schoen zoekt voor uw steunzolen en die perfect PAST. Gaan samen met u eerst u voeten meten en bepalen we de breedte door middel van één digitale drukmeting, om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar die ene perfect passende schoen. En die ook nog superleuk kan zijn, want hippe schoenen voor steunzolen en moeilijke voeten zijn er genoeg. Wij heten u van harte welkom!

SCHOENMAKER

Past schoenen beschikt over een eigen schoenmakerij, hierdoor kunnen wij onze klanten een unieke service bieden. Van een kleine aanpassing of correctie in schoenen, tot een orthopedische verhoging toe. Maar ook het op maat maken van laarzen kan bij ons ook. Natuurlijk ook voor al u andere reparaties staan wij voor u klaar. Wilt u meer informatie stuur een uw vraag op via de contact button, de schoenmaker kan dan uw vraag persoonlijk beantwoorden.