Over Past Schoenen


PAST schoenen…. Een zaak die bij u PAST!

Past schoenen Horst PAST schoenen gevestigd aan de Hoofdstraat 14 in Horst. Een moderne schoenen zaak met passie voor schoenen! Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met vakkundig opgeleid personeel die een groot hart hebben voor schoenen. Een groot assortiment schoenen in diverse breedte maten en voor steunzolen geschikt.

Alleen de beste merken hebben wij voor u geselecteerd. Wanneer u een schoen zoekt voor uw steunzolen en die perfect past, meten wij eerst u voeten en bepalen we de breedte, om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar die ene perfect passende schoen. En die ook nog super leuk is, want hippe schoenen voor steunzolen en moeilijke voeten zijn er genoeg. Wij heten u van harte welkom!


Schoenmakerij

Past schoenen beschikt over een eigen schoenmakerij, hierdoor kunnen wij onze klanten een unieke service bieden. Van een kleine aanpassing of correctie in schoenen, tot een orthopedische verhoging toe. Maar ook het op maat maken van laarzen kan bij ons ook. Natuurlijk ook voor al u andere reparaties staan wij voor u klaar. Wilt u meer informatie stuur ons uw vraag op via het contactformulier, de schoenmaker kan dan uw vraag persoonlijk beantwoorden.

Openingstijden

          Maandag
          Gesloten           

          Dinsdag
          09.30 - 17:30

          Woensdag
          09.30 - 17:30

          Donderdag
          09.30 - 17:30

          Vrijdag
          09.30 - 17:30

          Zaterdag
          09.30 - 17.00


Past Schoenen