Informatie m.b.t. corona

Een persoonlijk bericht uit ons Hart.

Wat hadden we er zin in. Een winkel gevuld met een mooie vrolijke nieuwe voorjaarscollectie. Begin maart een fantastische comfort verwenweek waarin we vele van u al mochten voorzien van een paar fijne schoenen. En toen kwam de dag dat ook nederland werd getroffen doordat verschrikkelijke virus. De maatregelen die volgen zijn zwaar maar begrijpelijk en nodig voor de gezondheid van ons allen.

We hopen dat u en uw naaste gezond mogen blijven en voor degene die getroffen zijn betuigen we ons medeleven. Het raakt ons allen en dus ook ons als bedrijf. Al ruim 15 jaar proberen we elke dag weer mensen lekker te laten lopen en dat ene geluksmomentje te creëren, u lachend met een paar fijne schoenen de zaak uit te zien lopen. Ook de komende jaren hopen wij dit te kunnen blijven doen, SAMEN met u moet dat lukken!

Onze winkel is groot genoeg en veilig om voldoende afstand te houden. Het kopje koffie blijft net zo lekker. We zijn gewoon op de normale tijden open zoals u van ons gewend bent. Ook kunt u een afspraak maken voor een privé bezoek. Een mailtje mag ook info@pastschoenen.nl

WIJ HELPEN U GRAAG! HELPT U ONS?

Mariella, Peter, Riki en Marij

Op een gepaste manier kunnen wij u verantwoordt helpen.

Bel gerust voor de mogelijkheden 077-3970197.

De zomer is nog lang en SAMEN met u hebben wij er vertrouwen in dat we hier doorheen komen. Wees welkom u kunt voor de deur gratis parkeren met een parkeerschijf.

Openingstijden

  • Maandag     13:00 - 18:00
  • Dinsdag       09.30 - 18.00
  • Woensdag   09.30 - 18.00
  • Donderdag   09.30 - 18.00
  • Vrijdag         09.30 - 18.00
  • Zaterdag      09.30 - 17.00

Logo Aetrex

De revolutionaire voetscanner van Aetrex:

Het Amerikaanse bedrijf Aetrex is wereldleider op het gebied van voet scanner technologie. Ze zijn meer dan 15 jaar bezig geweest met orthopedisten, wiskundig ingenieurs en programmeurs over de gehele wereld om de Albert voetscanner te ontwikkelen.

Atrex 1

Het systeem word winkel bij PAST schoenen in de winkel  als één van de eerste in Nederland geintroduceerd en geeft jou een uniek inzicht over de huidige en toekomstige problematiek bij het lopen.

Het besturingssysteem van Albert geeft informatie over:

*Lengte van teen naar hiel

*Breedte van de botjes in de middenvoet

*Dieptepunt van de voetboog

*Drukverdeling van de voet

*Algemene statistieken m.b.t. drukverdeling

Atrex 2

Doordat Albert jouw gegevens vergelijkt met de algemene statistieken, krijg je zelf inzage hoe de optimale uitlijning van het hielbeen kan worden bereikt. Als prettige bijkomstigheid is de Aetrex technologie gekoppeld aan een adviesgedeelte over comfortabele bijpassende Lynco voetbedden. Ie ook in de winkel  getoond kunnen worden, hoe de originele voetstand kan worden verbeterd met een toevoeging van een Lynco voetbed.

Eigenschappen van de Lynco voetbedden:

 *Ondersteuning van de hielpartij

*Demping van de voorvoet

*Ondersteuning van de doorgezakte voetboog

*Mocht de voetproblematiek dusdanig zijn dat je meer specialistische zorg nodig hebt, dan behoort *een verwijzing naar een podotherapeut of orthopedisch maatnemer tot de mogelijkheden.

linco zolen

Een voetenscan bij PAST schoenen is gratis en kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 18.00 uur. Adres: Hoofdstraat 14, 5961EZ, Horst.

Afspaak maken voor een scan van uw voeten:

U mag natuurlijk ook een afspraak maken voor een scan (voetencheck). 

Dit kan telefonisch tijdens de openningstijden op het volgende nummer 077-3970197, mocht u ons niet aan de lijn krijgen kunt u ook een mailtje sturen naar info@pastschoenen.nl

1