WIJ ZIJN OPEN.

Vanaf heden zijn wij weer op de normale openingstijden geopend.

De laatste ronde SALE is van start en er komt al nieuwe voorjaars collectie binnen.

De wandelcollectie van HANWAG en LOWA hebben diverse nieuwe modellen voor komend seizoen,en deze zijn al voor een gedeelte te bewonderen bij ons in de zaak!

De hele collectie in onze winkel is geschikt voor steunzolen. Of je nu brede voeten of knobbels of hielspoorklachten of reumatischeof diabetische voeten hebt, de juiste schoen vind je met gemak bij ons.

Altijd al eens een gratis voetcheck en schoenadvies willen hebben?maak dan nu een afspraak.

We zijn telefonisch bereikbaar op
nummer: 077-3970197 of via app 06-53896865

liefs Peter en Mariella 

onze openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag t/tm Vrijdag 9.30-18.00 uur

Zaterdag 9.30-17.00 uur

(Verder winkelen) 

 


Logo Aetrex

De revolutionaire voetscanner van Aetrex:

Het Amerikaanse bedrijf Aetrex is wereldleider op het gebied van voet scanner technologie. Ze zijn meer dan 15 jaar bezig geweest met orthopedisten, wiskundig ingenieurs en programmeurs over de gehele wereld om de Albert voetscanner te ontwikkelen.

Atrex 1

Het systeem word winkel bij PAST schoenen in de winkel  als één van de eerste in Nederland geintroduceerd en geeft jou een uniek inzicht over de huidige en toekomstige problematiek bij het lopen.

Het besturingssysteem van Albert geeft informatie over:

*Lengte van teen naar hiel

*Breedte van de botjes in de middenvoet

*Dieptepunt van de voetboog

*Drukverdeling van de voet

*Algemene statistieken m.b.t. drukverdeling

Atrex 2

Doordat Albert jouw gegevens vergelijkt met de algemene statistieken, krijg je zelf inzage hoe de optimale uitlijning van het hielbeen kan worden bereikt. Als prettige bijkomstigheid is de Aetrex technologie gekoppeld aan een adviesgedeelte over comfortabele bijpassende Lynco voetbedden. Ie ook in de winkel  getoond kunnen worden, hoe de originele voetstand kan worden verbeterd met een toevoeging van een Lynco voetbed.

Eigenschappen van de Lynco voetbedden:

 *Ondersteuning van de hielpartij

*Demping van de voorvoet

*Ondersteuning van de doorgezakte voetboog

*Mocht de voetproblematiek dusdanig zijn dat je meer specialistische zorg nodig hebt, dan behoort *een verwijzing naar een podotherapeut of orthopedisch maatnemer tot de mogelijkheden.

linco zolen

Een voetenscan bij PAST schoenen is gratis en kan plaatsvinden van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 18.00 uur. Adres: Hoofdstraat 14, 5961EZ, Horst.

Afspaak maken voor een scan van uw voeten:

U mag natuurlijk ook een afspraak maken voor een scan (voetencheck). 

Dit kan telefonisch tijdens de openningstijden op het volgende nummer 077-3970197, mocht u ons niet aan de lijn krijgen kunt u ook een mailtje sturen naar info@pastschoenen.nl

1